Tijd voor iets moois....

Mijn droom is een galerie met wijd open deuren. Een galerie waar u zomaar even binnenloopt en waar u kunt kijken naar een wisselend aanbod aan schilderijen, foto's, objecten en andere mooie dingen. Ik voel me trots en vereerd dat ik samen met Eimerd en de kinderen in dit 500-jaar oude huis met zoveel geschiedenis mag wonen en wil onze plek met u delen op deze speciale manier.

Ik ben opgegroeid in een huis vol design, met twee kunstenaars, mijn vader Koos en mijn broer Pepijn, voor wie ik veel bewondering heb en die me inspireren. Ook raak ik geïnspireerd door mijn moeder Graddie, die ongelooflijk veel gevoel heeft voor schoonheid, kleur en creativiteit in het algemeen en zoveel kan, vaak onopgemerkt. Daarbij inspireren mijn reizen als stewardess me zeer. Ik geniet van alles wat ik onderweg meemaak en ervaar. De mensen, de ontmoetingen, de culturen, de steden, de natuur, de kunst.....het is een constante mix van inspiratie en verwondering.

"ArtbyKat" is ontstaan van uit mijn passie voor het creëren van mooie dingen; schilderijen, objecten, foto's. Het schilderen en creëren zijn een enorme energie-boost en een groot geluk! In mijn kunst gebruik ik heldere en vrolijke kleuren, omdat ik graag positiviteit wil uitstralen. Ik maak graag werk in opdracht, omdat ik geniet van de samenwerking met diegene die een schilderij wil laten maken; het zoeken naar een kleurpalet, een compositie, testjes maken en daarbij voelen wat diegene raakt, wat belangrijk is en wat past bij de opdrachtgever, een mooi proces! Ik hoop schilderijen en objecten te maken waar je graag naar kijkt, waar je gewoonweg blij van wordt en die je inspireren.Soft, 100x100